Argan Cosmetica

Hoe Krijg je een Mooie Huid: Doe aan Yoga

Hoe Krijg je een Mooie Huid Doe aan Yoga
Een mooie en gezonden huid door Yoga.

We benijden vaak die stralende gezichten in advertenties voor huidverzorgingsproducten en velen van ons vragen zich af of het mogelijk is om zo’n mooie, stralende, jeugdige huid als die van hen te krijgen. Waarschijnlijk heb je je vrienden gevraagd en zelfs op het internet gezocht naar antwoorden op de vraag hoe je een mooie huid kunt krijgen. Je bent niet de enige. Velen hebben deze vraag gesteld. En je zult vast veel advies hebben gekregen, variërend van voeding, schoonheidspraktijken, producten en nog veel meer. Maar hier is een eenvoudige manier om een mooie huid te krijgen. Doe yoga

Doe yoga voor een mooie huid

Maar op welke manier biedt yoga voordelen voor de huid? Laten we eerst een paar van de meest voorkomende oorzaken van huidproblemen bespreken.

Veel voorkomende oorzaken van huidproblemen

  • Sommige mensen krijgen al vroeg rimpels door stress, een ongezonde levensstijl en ongezonde eetgewoonten.
  • Meestal wordt acne veroorzaakt door hormonale veranderingen of een hormonale disbalans.
  • Een slechte spijsvertering kan ook leiden tot puistjes.

Hoe helpt yoga je een mooie huid te bezorgen

  • Als je yoga-houdingen oefent, vooral de omgekeerde houdingen en voorwaartse buigingen, wordt de bloedcirculatie naar het hoofd en het gezicht verhoogd, wat op zijn beurt helpt bij het krijgen van een schone, stralende en mooie huid. Sommige van de beste yogahoudingen of asana’s voor de verbetering van de bloedcirculatie naar het hoofd en het gezicht zijn de cobrapose, vispose, schouderpose, driehoekpose en kindpose. Deze houdingen of poses worden ook wel aangeduid als borstopeners, omdat ze de zuurstof naar je lichaam stimuleren.
  • Vrouwen die tijdens de zomer vaak last hebben van acne kunnen voordeel hebben bij het oefenen van ademhalingsoefeningen. Yoga leert oefeningen voor een goede ademhaling en ze kunnen een ontspannende werking hebben op de huid, bovendien kunnen ze helpen om deze te laten stralen. Sheetali en Sheetkari zijn goede ademhalingsoefeningen die deze voordelen kunnen bieden. De Jalneti-techniek is ook goed als het gaat om fysieke en emotionele reiniging.
  • Zoals eerder vermeld, kan een slechte spijsvertering ook leiden tot huidproblemen. Yoga kan helpen de spijsvertering met houdingen te verbeteren, zoals de windverlichtende pose (pavanamuktasana), knielpose (vajrasana), buigpose (dhanurasana), en ademhalingsoefeningen, zoals nadi shodhan pranayama (afwisselend door een neusgat ademhalen) en kapal bhati pranayama (schedel stralen-ademhalingstechniek). Oefen deze houdingen en ademhalingsoefeningen op een lege maag om de ontgifting te activeren. Als je lichaam in staat is zichzelf te ontdoen van gifstoffen, is het eerste zichtbare effect een gezonde, stralende en mooie huid.
  • Twee keer per dag mediteren is het antwoord op de vraag hoe je een mooie huid kunt krijgen. Meditatie is geweldig tegen stress en stress kan de huid allerlei soorten problemen geven. Mediteer dus minstens tweemaal per dag. Als je je van binnenuit goed voelt, zal dit aan de buitenkant te zien zijn. Je zult die gloed op je huid hebben. Je zult waarschijnlijk verrast zijn om te zien dat je geen make-up meer nodig hebt als je dagelijks mediteert. Mediteren is een permanente en kostenvrije natuurlijke make-up.
  • Yogaoefeningen voor het gezicht helpen de spieren op je gezicht strakker te maken. Maak hier dus minstens 20 minuten per dag tijd voor. Het masseren van je kaken zal stress verlichten en het masseren van je wenkbrauwen zal je onmiddellijk ontspannen. Je kunt ook de kus- en lachtechniek proberen, waarbij je je lippen naar voren duwt alsof je een baby wilt kussen en vervolgens de breedste glimlach laat zien die je maar kunt geven. Dit zal de spieren van je gezicht trainen.

Dus voor degenen die zich afvragen hoe je een mooie huid kunt krijgen, yoga is het antwoord op je vraag!

Voeg onze Facebook-pagina toe aan je favorieten en deel dit bericht met je vrienden!