Argan Cosmetica

Haarstylingtrucs: Word Wakker Met Mooi Gestyled Haar

Haarstylingtrucs Word Wakker Met Mooi Gestyled Haar
Wakker worden met mooi gestyled haar, wie wilt dat nou niet!

Tijd is een luxe die maar weinig mensen hebben. Met miljoenen dingen om te doen, zijn er dagen waarop we niet eens tijd hebben om ons haar te stylen. Voor sommige mensen is vroeg wakker worden om hun haar in model te brengen gewoon onmogelijk. Dan zijn er nog de dagen dat je wekker niet afging of dat je de sluimerknop te vaak indrukte, waardoor je geen tijd meer had om je haar te stylen en je er minder verzorgd uitziet dan normaal.

Gelukkig zijn er haarstyling-tips en -trucs waardoor je wakker kunt worden met gestyled haar. Is het echt mogelijk om in slaap te vallen en wakker te worden met prachtig gestyled haar? Bekijk deze handige trucs.

Word wakker met prachtig gestyled haar met deze 3 haarstyling trucs

1. Houd je geföhnde haar vast

Dit is misschien wel de gemakkelijkste truc die er is om in te slapen en wakker te worden met prachtig gestyled haar. Als je je haar minstens eenmaal per week föhnt, kan het tot de volgende dag goed blijven zitten. Maar hoe verleng je het in model gebrachte geföhnde haar tot de volgende dag? Voordat je naar bed gaat, maak je je haar heel eenvoudig vast met een hoge semi-losse paardenstaart die je met behulp van een zacht elastiekje in een knotje draait. Om het vast te zetten, gebruik je kleine haarspeldjes of schuifspelden. Als je wakker wordt, hoef je je haar alleen maar los te maken en er een kam doorheen te halen.

2. Strandkrullen zonder warmtebron

Wil je wakker worden met perfecte strandkrullen? Dit is perfect voor dames die hun haar ’s avonds wassen. Als je haar vochtig is, breng je simpelweg een kleine hoeveelheid stylingcrème of –mousse aan. Voor degenen die snel kroeshaar krijgen, is een lichte serum, zoals Arganolie, een ideale keuze. Als je haar nog vochtig is, verdeel je het in twee staartjes en vlecht je het vervolgens losjes aan beide kanten in. Gebruik zachte elastiekjes om de vlechten vast te maken. ’s Ochtends haal je de vlechten eruit en voila, je zult de perfecte strandkrullen hebben zonder een warmtebron te gebruiken!

3. Behoud je krullen

Hou je van krullen en golven met behulp van warme stylingtools? Het kan heel veel tijd kosten om dit elke dag te doen. Maar gelukkig is er een handige truc die de levensduur van je met warmte gestylde krullen en golven een paar dagen zal verlengen. Verdeel je haren in twee secties alsof je een staartje maakt en draai elk gedeelte in een lage knot achterin je nek. Gebruik schuifspelden om ze vast te zetten. Maak de knotjes de volgende morgen los en gebruik alleen je vingers om lichtjes door je haar te kammen.

Deze haarstylingtips zijn behoorlijk handig en besparen je een hoop tijd. Ken je nog andere trucs om wakker te worden met prachtig gestyled haar? Laat een reactie achter en deel je ideeën met ons!

Voeg onze Facebook-pagina toe aan je favorieten en deel dit bericht met je vrienden!