Argan Cosmetica

Gezond Anti-Aging Voedsel voor een Vriendelijke Prijs

Gezond Anti-Aging Voedsel voor een Vriendelijke Prijs
Eet gezond en zorg er ook voor dat je huidveroudering voorkomt.

Als je op een stijlvolle manier ouder wil worden moet je gezond blijven. De meeste mensen denken dat je om gezond te zijn een hoop geld moet uitgeven. De waarheid is dat gezond niet duur hoeft te zijn. We delen hier een paar tips waarmee je geld bespaart en tegelijkertijd gezond blijft en er goed uit blijft zien.

Rode Wijn Maar Dan Goedkoper

Rode wijn is inderdaad gezond maar één glas per dag is al gauw honderden euro’s per jaar. Hoe kun je nu voor minder geld je dagelijkse rode wijn drinken? Het antwoord zit ‘m in een pak. Kwaliteitswijn in een pak om precies te zijn. Pakken wijn zijn populair, goedkoper en hebben dezelfde goede eigenschappen voor de gezondheid. Wist je dat een pak evenveel wijn bevat als 4 flessen? Dat is nog eens een slim winkelen.

Een Mediterraan Dieet voor een Vriendelijker Prijs

Waarschijnlijk heb je wel eens van het Mediterrane dieet gehoord. Veel beroemdheden maar ook veel gewone mensen zweren bij de gezondheidsvoordelen van dit dieet. Het Mediterrane dieet bevat fruit, groenten, bonen, noten, olie en vis. Het grootste probleem van dit dieet is dat het een hoop geld kost omdat verse etenswaren behoorlijk duur kunnen zijn. Maar ook als je krap bij kas zit kun je dit dieet volgen door dezelfde items ingevroren of in blik te kopen. Je hebt dan dezelfde gezondheidsvoordelen voor minder geld. En als je een gezond dieet volgt heb je ook minder trek in junkvoer waardoor je nog meer geld uitspaart.

Hier zijn nog een paar tips om geld te besparen als je het Mediterrane dieet volgt.

Voor groenten en fruit
Ingeblikte en ingevroren etenswaren zijn goedkoper en een ander pluspunt is dat ze niet zo snel bederven als vers voedsel. Als je geen geld hebt voor verse groenten en fruit kun je ingevroren groenten en fruit kopen. Gewoon in de magnetron zetten en binnen 5 minuten is het klaar.

Betaalbare Eiwitten
Mager vlees en vis vormen een hoofdbestanddeel van het Mediterrane dieet. Als verse vis een beetje te duur voor je is kun je ook diepvries vis nemen. Ook bonen zijn goed want die zitten vol met eiwitten.

Granen
Om geld te besparen zou je granen in bulk kunnen kopen in plaats van in pakken. Je kunt ook haver kiezen wat even duur is maar meer eiwitten bevat.

Noten en Olie
Noten kun je in grootverpakking kopen omdat ze in de koelkast 6 maanden houdbaar zijn. In het vriesvak blijven ze zelfs een jaar goed. Olijfolie is duur maar canola olie is een goedkoper alternatief dat net zo gezond is.

Geniet dus maar van je favoriete gezonde voedsel.

‘Like’ onze Facebook pagina en ‘share’ deze post met al je vriendinnen.