Argan Cosmetica

Gewoonten die Van je Haar een Puinhoop Kunnen Maken!

Gewoonten die Van je Haar een Puinhoop Kunnen Maken!
Arganolie houdt uw haar in gareel.

Sommige mensen hebben het geluk dat ze weelderige lokken hebben, terwijl anderen ervoor moeten werken om zijdeachtig, glad haar te hebben. Maar als je niet voorzichtig genoeg bent, kan mooi haar veranderen in een regelrechte puinhoop. In feite zijn veel mensen zelf schuldig aan gewoonten die een prachtig hoofd met haar kunnen veranderen in een nachtmerrie.

Gewoonten die schadelijk zijn voor het haar

  • Te veel plezier in de zon.

    Deze gewoonte zal niet alleen schade toebrengen aan je huid, maar ook aan je haar! Je haar zorgt ervoor dat je hoofdhuid (de hoofdhuid is huid) niet verbrand. Hoewel het haar de hoofdhuid beschermt, betekent dit niet dat het immuun is voor de schadelijke effecten van de UV-stralen van de zon. Als je je haar blijft blootstellen aan de agressieve zon zonder bescherming dan zul je snel wakker worden met droog, kroezig en broos haar. Bescherm je haar met een hoed, pet of sjaal. Het is ook ideaal om een ​​shampoo te gebruiken met een beschermende zonnefactor of SPF.

  • Te ruw omgaan met natte haren.

    Je moet je haar met zorg behandelen, vooral als het nat is. Je haar is het meest kwetsbaar als het nat is. Wanneer je probeert je haar af te drogen, dan moet je niet met een handdoek door je haar wrijven als een gorilla met steroïden. In plaats van je natte haren droog te wrijven met een handdoek, knijp je je haar voorzichtig uit om het te ontdoen van overtollig water en wikkel je het in een absorberende handdoek. Gebruik geen borstel of kam met kleine tanden, want dit kan leiden tot haarbreuk en pluizig haar met veel gespleten haarpunten. Dus om nat haar te ontwarren, gebruik je een grove kam of je eigen vingers. Bind je haar nooit vast als het nat is. Dit zal leiden tot haarbreuk en meer haaruitval. Laat je haar loshangen totdat het helemaal droog is.

  • Je haar te veel naar achter trekken.

    Veel mensen met een druk leven hebben de neiging om een eenvoudige paardenstaart en knot te maken. Maar deze gewoonte trekt het haar te veel naar achteren. Als je dit doet, dan zul je waarschijnlijk meer haaruitval hebben als je onder de douche stapt. Je haar zal zelfs uitvallen als je onderweg bent en bezig bent met je werk. Als je blijft vasthouden aan kapsels die je haar te strak naar achter trekken, kun je na verloop van tijd kale plekken krijgen, omdat dergelijke kapsels leiden tot haarbreuk dichtbij de wortel. En dit willen we uiteraard niet. Natuurlijk zeggen we niet dat je je haar nooit moet vastbinden. Maar als je je haar regelmatig draagt op een manier die het echt strak naar achter trekt, zorg er dan voor dat je producten gebruikt die je haar bij de wortel versterken.

Versterk haar met Marokkaanse Arganolie

Voor een gezond en sterker hoofd met haar moet je regelmatig Marokkaanse Arganolie gebruiken als conditioner. Deze olie zit boordevol essentiële vetzuren, die dienen als voedsel voor je haarwortels en poriën. Het resultaat is sterker haar, minder breuken en minder gespleten haarpunten. Het zit ook vol met vitamine E, wat je haar helpt zich te voeden, beschermen en herstellen!