Argan Cosmetica

Geheimen om Je Jonger te Voelen en er Jonger Uit te Zien

Geheimen om Je Jonger te Voelen en er Jonger Uit te Zien
Voel je jonger en zie er jonger uit!

Beginnen de jaren dan eindelijk zichtbaar te worden? Geen zorgen. Ouder worden is een natuurlijk proces dat je niet kunt stoppen, maar er zijn wel manieren om stijlvol ouder te worden en met de mode mee te blijven doen. Niemand beweert dat je mode en schoonheid op moet geven als de jaren gaan klimmen; sterker nog, nu is het beste moment om meer aandacht aan je uiterlijk te gaan besteden.

Je moet bij de basis beginnen en dat is je gezondheid. Alleen jong eruit zien is niet genoeg, je moet als de jaren gaan tellen ook goed in vorm blijven.

Gebitsverzorging

Je tanden draag je al je hele leven met je mee. Als je ze nog wat jaartjes wil houden moet je vooral niet nalatig worden met je gebitsverzorging. Flos elke dag en poets je tanden drie maal per dag. Onderzoek toont aan dat er een sterk verband bestaat tussen de toestand van je tanden en je hart. Bacteriën kunnen via je tandvlees de bloedbaan binnendringen en op die manier bij je hart komen. Daar kunnen ze ernstige of zelfs levensbedreigende problemen veroorzaken. Regelmatig je tanden poetsen kan je leven dus verlengen.

Ga op gezond dieet

Dit kan niet genoeg benadrukt worden. Een uitgebalanceerd dieet wordt van harte aanbevolen. Je maaltijden zouden altijd alles uit de schijf van vijf moeten bevatten! Eet ook flink wat groenten en fruit. Hoe meer kleur en blad je groenten en fruit bevatten, hoe beter het is. Deze zijn namelijk rijk aan anti-oxidanten en andere voedingsstoffen die je beschermen tegen vrije radicalen. Deze zouden anders schade aan het lichaam kunnen berokkenen. Culinaire Arganolie alleen is al een krachtbron tegen vrije radicalen en celbeschadiging. Gezond eten en drinken heeft positieve effecten op je haar en huid om nog maar niet te spreken van je algemene welbevinden.

Bescherm je huid

Gebruik niet zomaar elke zonnebrandlotion uit het winkelrek. Je zonnebrandlotion zou moisturizer moeten bevatten en een beschermingsfactor van tenminste 30 moeten hebben. Je kunt het risico op huidkanker aanzienlijk verkleinen door je met zonnebrandlotion in te smeren voordat je naar buiten gaat. Om schade aan de huid door UV straling te behandelen kun je voor het slapen gaan een ruime hoeveelheid cosmetische Arganolie op de aangetaste huid aanbrengen. Je lichaam herstelt en repareert zichzelf ‘s nachts terwijl je slaapt. Arganolie aanbrengen als je gaat slapen maakt dus dat die beter werkt!

Pluk de dag

Serieus. Je wordt sneller ouder als je voortdurend loopt te piekeren over wat de jaren met je gedaan hebben. Je zult merken dat stressen over hoe oud je bent contraproductief werkt. Richt je op andere dingen in het leven waar je je goed bij voelt. Lachen, hoe cliché ook, is een geweldige manier om rimpels en lijntjes door het fronzen te verhinderen. Je gezicht krijgt daardoor weer een jeugdige glans.

Krijg met deze tips je jonge huid weer terug! Vergeet niet op ‘like’ en ‘share’ te klikken zodat ook anderen deze anti-aging geheimen te weten kunnen komen!

Schrijf een reactie