Argan Cosmetica

Gebruik Deze Natuurlijke Oliën om de Haargroei te Bevorderen

Gebruik Deze Natuurlijke Oliën om de Haargroei te Bevorderen
Natuurlijke oliën om de haargroei te bevorderen.

Er zijn tal van producten om de haargroei te bevorderen. Veel mensen die last hebben van haaruitval zullen deze populaire, chemisch geformuleerde producten die de haargroei bevorderen ongeacht de kosten uitproberen.

Er zijn maar weinig mensen die weten dat er natuurlijke producten bestaan die de haargroei kunnen bevorderen, en deze producten zijn goedkoper en hebben een grotere kans van slagen dan populaire commerciële producten. Er zijn verschillende oliën die haaruitval kunnen helpen bestrijden. Het is echter belangrijk te vermelden dat er met oliën niet onmiddellijk een resultaat te zien is. Het kan zeven maanden duren voordat de resultaten zichtbaar zijn.

Hier is een lijst met natuurlijke oliën die de haargroei kunnen helpen bevorderen.

Natuurlijke oliën voor de haargroei

  • Arganolie – Deze wonderolie uit Marokko zit boordevol voedingsstoffen die essentieel zijn om de hoofdhuid en het haar gezond te houden. Het zit vol met verschillende anti-oxidanten, zoals vitamine E, carotenoïden en ferulinezuur. Deze anti-oxidanten helpen beschadigd haar te herstellen en beschermen het haar tegelijkertijd tegen beschadigingen, waardoor haaruitval wordt voorkomen. Het zit ook boordevol essentiële vetzuren, die samen met vitamine E het haar en de hoofdhuid voeden en hierdoor de haargroei bevorderen. Masseer de olie dagelijks in de hoofdhuid om de bloedsomloop te verbeteren en haargroei te bevorderen.
  • Rozemarijnolie – Als je de ingrediënten van de meeste shampoos bekijkt, zie je vaak dat rozemarijn deel uitmaakt van de ingrediënten. Rozemarijn kan de haarfollikels stimuleren, wat de haargroei helpt te bevorderen. Rozemarijnolie is ook geweldig om het haar sterker te maken.
  • Jojoba-olie – Een andere natuurlijke olie die de haargroei helpt te bevorderen, is jojoba-olie. Deze natuurlijke olie maakt talgophopingen op de hoofdhuid, die de haarzakjes blokkeren en de haargroei verhinderen, losser en verwijdert ze.
  • Lavendelolie – Er zijn kleine studies uitgevoerd over lavendelolie met betrekking tot alopecia (medische term voor haaruitval). Deze studies lieten zien dat mensen die lijden aan alopecia en die hun hoofdhuid dagelijks masseerden met lavendelolie in een tijdsbestek van 7 maanden een aanzienlijke haargroei ontwikkelden.
  • Kokosolie – Kokosolie staat wellicht bekend om het hydrateren van het haar en deze een mooie zijdeachtige glans te geven, maar het kan ook de haargroei stimuleren dankzij de voedende eigenschappen. Kokosnoot helpt ook om het haar vrij te houden van luizen, luizeneitjes, en roos.
  • Tijmolie – Door tijmolie in de hoofdhuid te masseren, wordt de circulatie verbeterd en worden de haarzakjes gevoed, wat resulteert in haargroei. De olie maakt het haar bovendien glanzend en veerkrachtig.

Dit zijn slechts enkele natuurlijke oliën die je haar kunnen helpen groeien.