Argan Cosmetica

Fantastisch Haar Gewoon Thuis, Leer Hoe!

Fantastisch Haar Gewoon Thuis, Leer Hoe!
Bespaar geld door je haar thuis te verzorgen!

Zelfs met een klein budget kun je iedere dag mooi haar hebben. Veel mensen denken dat je honderden euro’s uit moeten geven om dat mooie kapsel te krijgen waar je filmsterren en andere beroemde mensen vaak mee ziet. Dat is niet waar.

Je hebt alle benodigdheden al in huis. Het gaat er alleen maar om dat je weet hoe je ze moet gebruiken. Veel mensen denken nog steeds dat het onmogelijk is om een fraai kapsel te krijgen met Doe-Het-Zelf trucs. Sommigen hebben echter al stijlvolle kapsels gekregen zonder naar een salon te gaan. Zet je pessimisme aan de kant en probeer deze Doe-Het-Zelf methoden eens uit. Je zult al gauw steeds minder vaak naar de kapper gaan. En minder vaak naar de kapper betekent dat je meer geld overhoudt!

Haarverzorging Thuis

Doe-het-zelf bedhead haar

Als je fan bent van bedhead Victoria bikini kapsels, probeer dit dan eens. Was je haar met volume inbrengende shampoo. Als je meer volume in je haar wil is het beter om geen conditioner te gebruiken. Droog je haar met een handdoek. Breng terwijl je haar nog vochtig is een mousse aan om vocht en volume vast te houden. Focusseer daarbij vooral op de haarwortels. Hou je hoofd ondersteboven en droog je haar met een fohn. Knijp er tijdens het drogen een beetje in. Breng tenslotte een klein beetje haarlak aan om het volume voor de rest van de dag vast te houden.

Doe-het-zelf golvend strandhaar

Was je haar de avond voor je strandhaardag met een volume inbrengende shampoo. Breng terwijl het nog vochtig is mousse aan en droog je haar nog wat meer. Als je zeezout water hebt (rechtstreeks uit de zee of gekocht in een winkel), spuit daar dan wat van over je haar terwijl het nog vochtig is. Breng een scheiding aan en vlecht Franse vlechten voordat je naar bed gaat. Je zult dan met die mooie lokken wakker worden! Kam je haar losjes met je vingers en fixeer het met een serum. Marokkaanse Arganolie is het beste om kroezig haar onder controle te krijgen.

Doe-het-zelf steil haar

Als je een wat geraffineerder jonger uiterlijk wil, probeer dan eens steil haar. Je hebt daarbij wel de hulp van een steiltang nodig. Was je haar met een steilmakende shampoo. Het is belangrijk om ook een conditioner te gebruiken en zo het risico op schade aan je haar te verkleinen. Uitspoelen. Het verdient aanbeveling om voordat je met de steiltang aan de slag gaat een product aan te brengen dat tegen hitte beschermt. Fohn je haar droog. Breng een scheiding aan en laat ¾ of minder ervan los hangen. Klem de strengen voorzichtig in de steiltang. Verplaats de steiltang 5 centimeter in de richting van je haarpuntjes. Je kunt dit meerdere keren doen maar hou de steiltang nooit langer dan drie seconden op je haar. Breng nadat je met de laatste streng klaar bent een anti-kroes product zoals Marokkaanse Arganolie aan.