Argan Cosmetica

Er is Geen Geheim voor een Mooie Huid, Lees Verder!

Er is Geen Geheim voor een Mooie Huid, Lees Verder!
Volg deze stappen voor een mooie gezonde huid!

Huidverzorging is net zo moeilijk als je het zelf wil maken. En het hoeft helemaal niet moeilijk te zijn. En het is ook niet waar dat je voor een mooie huid een fortuin moet uitgeven aan schoonheidsproducten of zelfs aan plastische chirurgie. Ook alleen maar wensen van een mooie huid doet jou en je huid geen goed.

Wat is nu het geheim voor een mooie huid? Veel mensen, vooral vrouwen, stellen deze vraag alsof het ‘s werelds best bewaarde geheim is. Maar een mooie huid hebben is helemaal geen geheim. Mensen die tot nu toe nog nooit problemen met hun huid hadden hebben veel geluk. Zij hebben de juiste genen. Maar zonder de juiste huidverzorging komt ook aan hun geluk een einde. Dus in plaats van te vragen wat het geheim voor een mooie huid is, zou je moeten vragen hoe je goed voor je huid moet zorgen.

Goed voor de Huid Zorgen 101

Volg een huidverzorgingsroutine met slechts 4 stappen. Daarnaast kan ook je levensstijl de gezondheid en schoonheid van je huid verbeteren. Laten we eerst eens kijken wat deze 4 stappen van een goede huidverzorging zijn.

 • Stap 1. Twee maal per dag je gezicht wassen.

  En voor de honderdste keer, gebruik geen zeep om je gezicht te wassen. Voor je nek en lager is het OK om zeep te gebruiken. Maar zeg Nee tegen zeep op je gezicht. Of liever nog een grote dubbele Nee, of een dubbele grote Nee.

 • Stap 2. Hydrateer elke dag je huid.

  Of je nu een vettige of een droge huid hebt, je moet de huid hydrateren. Het is handig om te weten welk vochtinbrengend product het beste is voor jouw type huid. Voor een vettige huid kun je het beste op gel gebaseerde producten gebruiken. Voor een droge huid gebruik je een op olie gebaseerd product.Als je een droge huid hebt en je bent op zoek naar het beste vochtinbrengende product, kies dan Arganolie. Niet alleen zal deze olie je huid hydrateren, hij houdt de huid ook jong en beschermt deze tegen vrije radicalen en UV straling.Wat maakt deze olie nu zo goed voor de huid? Het lijkt erop dat Arganolie alles in zich heeft, nietwaar? Wel, dat is inderdaad waar. Deze olie bevat enorm veel ingrediënten die allemaal goed zijn voor de huid, zoals Vitamine E, Sterolen, Polyfenolen, Linolzuur, Ferulinezuur, Prostaglandinen, Carotenoïden, Squaleen, en essentiële onverzadigde vetzuren.

 • Stap 3. Bescherm iedere keer als je de deur uitgaat je huid tegen de zon.

  Veel mensen denken dat ze zich alleen maar in hoeven te smeren als ze naar het strand gaan. Een groot misverstand, en kostbaar. UV stralen dringen de huid binnen en vernietigen DNA en collageen. UV straling is de nummer 1 oorzaak van rimpels en kan ook huidkanker veroorzaken.

 • Stap 4. Tenminste twee maal per week exfoliëren om dode huidcellen te verwijderen.

  De rest (Stap 5) is een gezondere levensstijl. Stop met roken, drink minder alcohol of beter nog laat het helemaal staan, doe aan lichaamsbeweging, eet uitgebalanceerde maaltijden, slaap genoeg en vermijd stress.

Je kunt een mooie en gezonde huid hebben als je wil. De keus is aan jou.