Argan Cosmetica

Effectieve En Toch Milde Huismiddeltjes Tegen Acne

Huismiddeltjes tegen Vervelende Acne
Honing is een geweldig hulpmiddel tegen Acne

Er zijn vandaag de dag veel anti-acne producten te koop. Sommige van deze producten bevatten echter schadelijke chemicali‘n die negatief op je gezondheid uitwerken. Als je op zoek bent naar een veiliger manier om je acne problemen te behandelen dan zou je deze milde huismiddeltjes eens moeten proberen. Deze doe-het-zelf behandelingen tegen acne hebben bewezen goed te werken! Probeer deze huismiddeltjes een paar keer en kijk eens of ze voor jouw acne ook goed werken!

Milde Huismiddeltjes Tegen Acne

 • Ijsklontjes

  Ijsklontjes koelen je drankje af maar kunnen ook acne behandelen. Regelmatig ijsklontjes op je puistjes aanbrengen zal de roodheid verminderen en verdere ontstekingen tegengaan. Als je wil dat je puistjes minder opvallen doe dan regelmatig de ijsklontjes therapie.

 • Havermout Masker

  Breng voor verlichting op je gezicht een havermout masker aan. Je hoeft alleen maar een handvol haver in een blender tot poeder te malen. Meng het poeder met een beetje water en je gezichtsmasker van havermout is klaar. Doe het masker op je gezicht, ga liggen en ontspan je terwijl het havermout masker je huid verlicht!

 • Witte Aardappelen

  Deze huisremedie is makkelijk te maken. Alles wat je hoeft te doen is een ruwe witte aardappel in schijfjes te snijden en een schijfje op je puistjes te leggen. 5 tot 7 minuten laten zitten. Zwelling en ontsteking worden verminderd en dat helpt bij de genezing van acne!

 • Baking Soda Gezichtsmasker

  Dit gezichtsmasker is erg mild waardoor er minder kans is dat het je gezicht zal irriteren. Meng een kleine hoeveelheid baking soda tot een pasta en het masker is klaar om op je gezicht te doen. Laat het zitten tot het uitgedroogd is en spoel daarna af met water. Als je een zeer gevoelige huid hebt en denkt dat baking soda toch zal gaan irriteren, doe de pasta dan alleen op de puistjes. Net als bij het masker uit laten drogen en met water afspoelen.

 • Gezichtsmasker van Eigeel

  Veel mensen zweren bij een gezichtsmasker van eigeel tegen acne. Als je allergisch bent voor eieren kun je deze acne behandeling natuurlijk niet toepassen. Hoe maak je dit masker? Gewoon een eidooier kloppen en met een schone cosmetische kwast op je gezicht aanbrengen. Laat het masker er ongeveer 10 minuten op zitten en spoel daarna af met water. Doe dit een week lang ŽŽn maal per dag voor een optimaal resultaat!

Marokkaanse Arganolie Bestrijdt Effectief Acne

Als je niet de moeite wil nemen om zelf je anti-acne middeltjes te brouwen is Marokkaanse Arganolie een bijzonder goed werkend product tegen acne. Het bevat geen giftige of gevaarlijke ingredi‘nten. Marokkaanse Arganolie zit vol met Vitamine E, essenti‘le vetzuren, talrijke anti-oxidanten en voedingsstoffen met ontstekingsremmende eigenschappen die helpen acne en littekens kwijt te raken!

Schrijf een reactie