Argan Cosmetica

Anti-Aging Trucs Waarover je Zelden Iets Leest of Hoort

Anti-Aging Trucs Waarover je Zelden Iets Leest of Hoort
Effectieve anti-aging trucs waarover je zelden iets leest of hoort

Als je deze dagen op zoek bent naar anti-aging advies, zal je merken dat het meestal gaat over bepaalde producten of behandelingen die rimpels, lijntjes en huidverslapping helpen bestrijden. Maar naast deze adviezen, zijn er een aantal effectieve anti-aging technieken en trucjes die je een jeugdige gloed zullen bezorgen.

Anti-aging technieken

 1. Ontspan, doe het rustiger aan en leid een gezonder leven.
  Er is geen twijfel over mogelijk dat het gebruik van de juiste producten en het minimaliseren van blootstelling aan de zon cruciaal zijn om de huid jeugdig te houden. Maar hier is een andere anti-aging techniek die net zo effectief is. Ontspan, doe het rustiger aan en leid een gezonder leven.Onderzoek toont aan dat als we gespannen zijn, de chemische stoffen in de zenuwuiteinden van onze huid, genaamd neuropeptiden, vrijkomen in de huid en ontstekingen veroorzaken, die op hun beurt het proces van huidveroudering versnellen. Om de stressmoleculen te bestrijden die ervoor zorgen dat de huid zo snel veroudert, moeten we de tijd nemen om te ontspannen en het rustiger aan doen.Er zijn genoeg manieren om lichaam en geest te ontspannen. Een paar minuten ontspanning, een massage, een warm bad of een leuke tijd met vrienden en geliefden zijn een aantal dingen die je kunt doen om te ontspannen. Verwijder je rimpels dus door te ontspannen en dan zal je jezelf absoluut fantastisch voelen!Hier is de meest eenvoudige manier om je lichaam en geest te ontspannen – Kom op adem.Als we ons haasten, gaat ons systeem in de stress-reactiemodus. Het hart begint te racen en de bloeddruk kan stijgen.

  Neem daarom een moment de tijd om op adem te komen. Susan Blum, MD, een assistent-professor in de klinische preventieve geneeskunde aan de Mount Sinai School of Medicine in New York, adviseert om diep adem te halen, omdat dit de zenuwuiteinden zal stoppen schadelijke neuropeptiden af te vuren. Zorg er dus voor dat je op adem komt.

 2. Meer seks!
  Nee, dit is geen grap. Seks zorgt ervoor dat bèta-endorfinen vrijkomen en deze bèta-endorfinen beschermen het collageen van de huid. Als je de liefde bedrijft, geeft je lichaam ook oxytocine af, dat het stresshormoon, genaamd cortisol, reduceert. Zorg er wel voor dat je het veilig doet.
 3. Was je gezicht direct nadat je thuiskomt.
  Sla je vaak je anti-aging huidverzorging ‘s avonds over na een stressvolle en vermoeiende dag? Veel vrouwen maken zich hier schuldig aan. En wie neemt het je kwalijk. Je wilt waarschijnlijk gelijk naar bed en je welverdiende slaap nemen in plaats van eerst een anti-aging behandeling uit te voeren. Wat je kunt doen, is je gezicht direct nadat je thuiskomt wassen en je anti-aging behandeling direct uitvoeren en daar niet mee wachten totdat het bedtijd is.

Dit zijn slechts een aantal anti-aging technieken die je huid jeugdig zullen houden.

Arganolie om de normale structuur en functie van de huid te behouden

Als je op zoek bent naar een geweldig anti-aging product, dan is Arganolie een goede keuze. De olie zit boordevol anti-oxidanten, zoals vitamine E, carotenoïden en ferulinezuur, waardoor het helpt de normale structuur en functie van de huid te behouden. De olie zit ook vol met voedingstoffen die hydraterende eigenschappen bevatten, zoals essentiële vetzuren, sterolen en vitamine E!
Breng Arganolie regelmatig op je huid aan om de geweldige voordelen te ervaren!

Voeg onze Facebook-pagina toe aan je favorieten en deel dit bericht met je vrienden.