Argan Cosmetica

Een Gezonde en Fraaie Huid in Slechts 5 Stappen

Een Gezonde en Fraaie Huid in Slechts 5 Stappen
Genoeg water drinken en een gezond dieet zijn al 2 simpele stappen.

Als je een glanzende huid hebt zeggen mensen vaak dat je er gelukkig en gezond uitziet. Als je ongezond of depressief bent kun je dat als eerste aan je huid zien. Veel mensen zeggen dat ware schoonheid van binnen zit. Maar hoe je huid eruit ziet en aanvoelt zijn toch ook twee tekenen van schoonheid en gezondheid.

Als je van je kleurloze uiterlijk en doffe huid af wil dan zijn er gewoontes die je moet afleren en gewoontes die je moet aanleren. Een fraaie en gezonde huid gaat vooral over een gezonde levensstijl en je huid goed beschermen tegen elementen die de huid beschadigen.

Eenvoudige Stappen naar een Fraaie en Gezonde Huid

Voor je huid zorgen is een opgave die nooit stopt. Het goede nieuws is dat je droom over een gladde, zachte en gave huid heel goed uit kan komen. Hier volgen enkele eenvoudige stappen om die droomhuid te krijgen waar je zo om gesmeekt hebt.

 1. Slaap tenminste 8 uur.

  Huidcellen vernieuwen en herstellen zich ’s nachts. Dit proces vindt alleen plaats wanneer het lichaam slaapt. Als je vaak te laat opblijft of te laat naar bed gaat wordt het tijd om die gewoonte te veranderen.

 2. Stap over op een gezonder dieet.

  Neem afscheid van vette maaltijden. Inderdaad, we hebben het over afhaalmaaltijden bij fast food ketens. Je zou een goed uitgebalanceerde maaltijd moeten eten compleet met koolhydraten, proteïnes, vezels en essentiële vetzuren.Wees niet verbaasd dat je ook vet nodig hebt. Er zijn twee soorten vet. Een soort dat goed is voor je lichaam en een soort dat schade aanricht. De vetten die je in je maaltijden op zou moeten nemen zijn de vetten die in vis voorkomen. Vetten van vis bevatten een grote hoeveelheid Omega 3 vetzuren die erg goed zijn voor de huid.

 3. Drink veel water.

  Je zou minstens 8 tot 10 glazen water per dag moeten drinken. Op die manier blijft je huid gehydrateerd.

 4. Gebruik elke dag zonnebrandlotion.

  UV straling van de zon is schadelijk voor de huid, vooral als die onbeschermd is. UV straling beschadigt DNA en collageen van binnen uit. Misschien zie je het effect van UV straling van de zon nu nog niet. Als je onbeschermd in de zon blijft komen krijg je echter gegarandeerd rimpels en fijne lijntjes. Hou als het op zonnebrandlotion aankomt het getal 15 in gedachten. Je zonnebrandlotion zou tenminste beschermingsfactor 15 moeten hebben, en je moet het 15 minuten voordat je de deur uitgaat aanbrengen.

 5. Gebruik elke dag een moisturiser.

  Arganolie hydrateert de huid erg goed omdat het Vitamine E, Sterolen, Prostaglandinen en essentiële onverzadigde vetzuren bevat.

Deze stappen geven je gegarandeerd een gezonde, fraaie en glanzende huid.

Schrijf een reactie