Argan Cosmetica

De Waarheid over Huidverzorging, Leer het Hier!

De Waarheid over Huidverzorging, Leer het Hier!
Krijg hier alle antwoorden

Veel vrouwen nemen verzorging van hun huid heel serieus. De meeste mannen verzorgen hun huid echter totaal niet. En er zijn ook wel vrouwen die denken dat huidverzorging veel te lang duurt met al die crèmepjes, zalfjes, lotion en maskers die je op zou moeten doen. Veel mannen en vrouwen die hun huid niet goed verzorgen denken dat het gewoon te duur is.

De waarheid is dat huidverzorging niet lang hoeft te duren en ook niet duur hoeft te zijn. Het duurt alleen lang als je het overdrijft. En het wordt duur als je allemaal dure schoonheids- en huidproducten gaat kopen.

Weetjes Over Huidverzorging

Hier volgen een paar dingetjes die je moet weten over je huidverzorging, en waarom het zo belangrijk is.

  • Huidverzorging is meer dan schoonheids- en huidverzorgingsproducten.

    Een mooie huid laat zien hoe gezond je bent. Dat betekent dat als je die zachte, gladde, gave en levendige huid hebt, dat dan je hele lichaam gezond is.Om een gave huid te hebben moet je gezond eten, genoeg slapen, geen stress hebben of met stress om weten te gaan, en regelmatig aan lichaamsbeweging doen. Je moet ook slechte gewoontes afleren zoals roken of te veel alcohol drinken. Ongezond eten, te weinig slaap, stress, niet actief zijn en andere slechte gewoontes kunnen schade aan de huid aanrichten.

  • Elke dag je huid tegen UV straling van de zon beschermen is cruciaal.

    Jazeker! Je leest het goed. Zonnebrandlotion is niet alleen voor wanneer je naar het strand gaat of wanneer de zon schijnt. Als je elke dag het huis uit gaat, moet je ook elke dag een zonnebrandlotion met factor 15 of hoger gebruiken.Niet alleen voorkom je daarmee rimpels, vlekken, uitslag en zonnebrand, maar je beschermt jezelf ook tegen huidkanker. De UV stralen van de zon veroorzaken niet alleen lelijke rimpels en lijntjes. Ze kunnen ook een veel serieuzere en mogelijk zelfs dodelijke ziekte veroorzaken, namelijk huidkanker.Denk eraan dat je de zonnebrandlotion tenminste 15 minuten voordat je naar buiten gaat opdoet. Smeer je opnieuw in als je veel gezweet hebt, gezwommen of 2 uur lang in de zon geweest bent. Gebruik op een warme dag een parasol of hoed en een zonnebril.

  • Dagelijks hydrateren.

    Het is het beste om een vochtinbrengend product aan te brengen als de huid nog een beetje vochtig is na een bad bijvoorbeeld. Droog je lichtjes af en breng dan een vochtinbrengend product zoals Arganolie op de huid aan. Arganolie heeft hydraterende en verjongende eigenschappen door de componenten die erin zitten, zoals Vitamine E, Sterolen, Omega 3 en 9 vetzuren, Linolzuur, Ferulinezuur, Polyfenolen en Prostaglandinen. Als je deze componenten opzoekt zul je leren dat ze de huid gezond, jong en mooi houden.

Als je een gave en gezonde huid wil, volg dan deze adviezen op!