Argan Cosmetica

De 3 Beste Huidverzorgingsgeschenken van Moeder Natuur

De 3 Beste Huidverzorgingsgeschenken van Moeder Natuur
Wat heeft moeder natuur ons allemaal cadeau gegeven?

Vrije radicalen zijn de nummer één boosdoener van huidbeschadiging en vroegtijdige huidveroudering. Dus om je huid gezond, mooi en jeugdig te houden, moet je ervoor zorgen dat je de huid beschermt tegen de schadelijke effecten van vrije radicalen. Moeder Natuur zit vol met geschenken en schoonheidsgeschenken maken hier ook deel van uit. Je zult absoluut genoeg huidverzorgingsproducten vinden die beloven je huid mooi en jeugdig te houden en veel van deze producten zijn effectief. Maar waarom probeer je niet eens de sterke krachten van Moeder Natuur?

Hier zijn drie natuurlijke huidbehandelingen die je huid zullen beschermen tegen de schadelijke effecten van vrije radicalen, en je een mooie, jeugdige en gezonde huid geven met een stralende teint!

De drie beste huidbehandelingen van Moeder Natuur

Papaja voor een gezonde, mooie en jeugdige huid

Papaja is één van de beste natuurlijke exfolianten en vochtinbrengers van Moeder Natuur. Papaja zit boordevol caroteen, vitamine C, essentiële mineralen en het enzym papaïne. Heb je last van een ongelijkmatige teint, plekken en ouderdomsvlekken? Het regelmatig aanbrengen van papaja op problematische gebieden kan helpen om deze huidproblemen op te lossen. Papaja opent ook de poriën, wat zorgt voor een zachte huid en gezonde gloed.

Hoe breng je papaja op je huid aan? Het is heel eenvoudig. Je hoeft niet te prakken, mixen en ontpitten, waardoor je minder troep op je aanrecht hebt. Je hoeft alleen maar met een mesje een reepje van de buitenste laag van de papaja af te pellen. Breng het reepje papaja met een veegbeweging direct op je huid aan.

Avocado voor een gladdere en jonger uitziende huid

De huid heeft bepaalde voedingsstoffen nodig om soepel te blijven en avocado bevat veel van deze voedingsstoffen die essentieel zijn voor de huid. Avocado zit boordevol vitamine A, vitamine B, vitamine D en E. Het bevat ook een hoog kaliumgehalte – hoger dan de hoeveelheid kalium in bananen, en zit vol met gezonde vetten. Deze voedingsstoffen in avocado maken het een krachtige vochtinbrenger en een effectief natuurlijk anti-aging product dat fijne lijntjes, rimpels en andere tekenen van huidveroudering helpt te minimaliseren. Mensen met eczeem, rode vlekjes en een gevoelige huid kunnen avocado ook gebruiken om de geïrriteerde en oncomfortabele symptomen te verlichten die met deze huidproblemen gepaard gaan.

Een avocadomasker kan je heel eenvoudig in een paar minuten in elkaar draaien. Ontpit een rijpe avocado, lepel het vruchtvlees eruit en prak het met een vork fijn in een kom. Om je avocadomasker krachtiger te maken, kan je een aantal druppeltjes Arganolie toevoegen. De olie zit boordevol anti-oxidanten die de huid beschermen tegen schade veroorzaakt door vrije radicalen. Arganolie bevat ook sterolen en essentiële vetzuren, waardoor het een krachtige vochtinbrenger is. Breng de avocado aan op je gezicht en laat het ongeveer 10 minuten intrekken. Verwijder het voorzichtig met een koele, vochtige doek.

Honing als een krachtige huidreiniger

Honing is een ander wonder van Moeder Natuur. Het zit boordevol anti-oxidanten die de huid revitaliseren en het heeft antibacteriële eigenschappen die het een zacht reinigingsmiddel maken. Bovendien is het een natuurlijke vochtinbrenger. Als je last hebt van milde uitbraken, dan kan honing helpen bij de behandeling van dit huidprobleem.

Honing is eenvoudig te gebruiken in je huidverzorging. Voeg een kleine hoeveelheid water toe aan de honing, waardoor je het gemakkelijker egaal op je huid kunt aanbrengen. Smeer overdadig om je huid te reinigen en spoel voorzichtig af met water. Je kunt ook een eetlepel bruine suiker aan de honing toevoegen om het een milde scrub te maken.