Argan Cosmetica

De 10 Benodigdheden Volgens Deskundigen voor je Make Up Kit

De 10 Benodigdheden Volgens Deskundigen voor je Make Up Kit
Een goede lippenstift kan natuurlijk niet missen in de make-up kit.

Heb je je wel eens afgevraagd waarom je er na het opmaken toch nog zo bleekjes uitziet vergeleken met je favoriete sterren? Ook al heb je nog zoveel spullen in je make-up kit? Vandaag krijg je antwoord! Make-up artiesten van beroemde sterren verklappen hun make-up geheimen zodat jij een hoop rommel uit jouw make-up kit weg kunt gooien.

Wat er Per Se In Je Make-Up Kit Moet Zitten

Zonnebrandlotion en Moisturizer

Deze twee producten zou je altijd bij de hand moeten hebben en met name zonnebrandlotion omdat dat elke twee uur opnieuw aangebracht moet worden. Bedenk dat de enige reden waarom je die dure concealers opdoet is om oneffenheidjes, littekens, leeftijdsvlekken en rimpels te camoufleren. Met de juiste dagelijkse bescherming kunnen we deze lelijke smetjes op de huid in de kiem smoren. Een erg goede moisturizer die je altijd bij je zou moeten hebben is Arganolie. Deze olie wordt om verschillende redenen ook wel wonderolie genoemd. Arganolie hydrateert niet alleen de huid, het heelt ook littekens en bestrijdt rimpels. Gebruik regelmatig Arganolie en je bent al spoedig vergeten waarom je die concealers überhaupt ooit nodig had.

Concealer

Terwijl je wacht totdat het effect van je moisturizers zichtbaar wordt is je concealer je beste vriend. Deskundigen adviseren het gebruik van droge concealers die zich niet buiten de bedoelde plekken verspreiden.

Lippenbalsem

Lippenbalsem is beslist een van de basisbenodigdheden. Make-up artiesten zeggen dat droge gebarsten lippen het totale effect van een mooie make-up omlaag brengen.

Make Up Borsteltjes

Zelfs al heb je de duurste make-up in de wereld, als je niet over het juiste gereedschap beschikt om het aan te brengen is het weggegooid geld. Je hoeft niet alle borsteltjes te kopen die professionals gebruiken. Make-up artiesten zeggen dat de 5 belangrijkste borsteltjes die je zou moeten hebben zijn: poeder, concealer, shadow, eyeliner en kam.

Wenkbrauwgel

Vraag je je wel eens af waarom de wenkbrauwen van jouw favoriete sterren er altijd beter uitzien, zelfs als je het professioneel hebt laten doen? Het antwoord is wenkbrauwgel. Wenkbrauwgel houdt je wenkbrauwen de hele dag tiptop in model.

Tweezers

We weten allemaal dat welgevormde wenkbrauwen een groot verschil maken voor je uiterlijk. Maar ik weet zeker dat je met jouw drukke agenda wel eens vergeet je wenkbrauwen netjes bij te werken. En dat is de reden waarom je altijd je tweezers bij de hand zou moeten hebben.

Twee-In-Een Producten

Deze zijn perfect voor de momenten dat je maar een heel kleine tas bij je kunt hebben. Een voorbeeld is rouge dat niet alleen je gezicht kleur geeft maar ook als lippenstift kan dienen.

Curler en Mascara

Je ogen maken of breken je uiterlijk. Breng ze altijd goed naar voren met een curler en mascara. Make-up artiesten zien graag het gebruik van permanente mascara. Twee lagen aanbrengen is een must.

Schrijf een reactie