Argan Cosmetica

Behandel Roos met Bier! Bier?? Ja Bier!

Behandel Roos met Bier! Bier?? Ja Bier!
Bier is niet alleen lekker maar ook nog goed tegen roos.

Ik ben geen persoon die van bier houdt. Ik heb liever een shot van iets dan dat ik de komende 15 tot 30 minuten spendeer aan het leegdrinken van een flesje bitter bier. Begrijp me niet verkeerd! Shots smaken ook vreselijk, maar in ieder geval krijg ik dan alles in slechts één (ondraaglijke) slok. Maar er is één ding dat goed is aan bier. Wist je dat het één van de beste natuurlijke behandeling is tegen roos? Jawel, je leest het goed! De alcohol die verantwoordelijk is geweest voor sommige van de beste feesten van je leven, is ook goed voor je hoofdhuid en haar.

Een emmer alsjeblieft!

Dit is alleen maar goed voor één rondje tijdens een feest, maar thuis als anti-roos behandeling kan een emmer bier goed zijn voor een week. Bier zit boordevol vitamine B en gist. Spoel je haar iedere avond af met een flesje bier en je zult zien dat die genante schilfers in slechts enkele dagen zullen verdwijnen. En dat is niet het enige dat je zult merken. Na een week van behandelingen met bier zal je haar er ontzettend glanzend uitzien. Waar wacht je nog op? Pak nu een flesje. Het is happy hour! Oh, nog één ding…de geur van bier blijft meestal nog een tijdje hangen, dus het is beter om je haar ‘s nachts te behandelen zodat je je haar ‘s morgens voor een tweede keer kunt uitspoelen voordat je naar je werk gaat.

Naast bier zijn er nog andere oh-mijn-god-het-kan-roos-behandelen-producten in je keuken. Hier is een lijstje voor het geval je de geur van bier niet eens kunt verdragen.

Azijn

Ik weet eigenlijk niet zeker wat nou beter ruikt..haar behandeld met bier of met azijn. Maar voor het geval je een ontzettende hekel hebt aan bier is azijn de andere natuurlijke manier om roos te behandelen. Door je haar met azijn af te spoelen, kun je je haar na verloop van tijd glanzender en vrij van roos maken. Het enige wat je hoeft te doen, is een half kopje azijn toe te voegen als je voor de laatste keer je haar wast met shampoo en het ’s nachts laten intrekken. Spoel het de volgende morgen uit.

Bietensap

Verrast? Dat was ik ook. Kook bieten in water. Gebruik het watermengsel om je haar te behandelen. Wrijf het op je hoofdhuid en dat is het. Als je blond bent, kun je beter witte bieten gebruiken, tenzij je een rode plek op je haar wilt hebben. Als je een brunette bent, dan zullen de rode bieten je haar een bordeauxrode boost geven!

Marokkaanse Arganolie

Om al de effecten van deze natuurlijke anti-roos behandelingen te laten voortduren, is preventie belangrijk. Eén goede manier om deze haarconditie te voorkomen, is om je haar regelmatig te behandelen met Arganolie. Een hoofdhuid vrij van roos begint met een gezonde hoofdhuid en gezond haar. Deze wonderolie uit Marokko doet precies dat. Dit vloeibare goud, boordevol essentiële vetzuren en vitamine E, zal zowel je hoofdhuid als je haar verzorgen, revitaliseren en beschermen. Voor het geval je al last hebt van roos kan deze olie als aanvulling op je behandelingen helpen droogheid en jeuk te verlichten.