Argan Cosmetica

9 Geheimen voor een Prachtige Huid, Lees Hier Verder!

9 Geheimen voor een Prachtige Huid, Lees Hier Verder!
Hou snel weer van je huid!

Het ouder worden van de huid is een natuurlijk proces, maar niemand wil dat het te snel gebeurt. Niemand wil er als 30 uitzien als hij pas 20 is. Te snel oud worden van de huid kan veel oorzaken hebben. Het goede nieuws is dat we iets kunnen doen om dit voor te blijven.

Twee dingen die niemand op zijn huid wil zijn puistjes en littekens van puistjes. Puistjes worden vaak veroorzaakt door hormonen. Maar de littekens ontstaan meestal door wat wij daarna zelf met die puistjes doen. Er zijn ook manieren om de uitbraak van puistjes te voorkomen. Als je dolgraag wil weten wat je moet doen om je huid er jong en gaaf uit te laten zien, lees dan verder en volg deze tips voor de verzorging van je huid op.

Tips voor een Gave en Jong Uitziende Huid

 1. Bescherm je huid altijd tegen de zon.

  De schadelijke UVA en UVB stralen van de zon dringen diep in je huid door en vernietigen daar DNA en collageen. De belangrijkste oorzaak van rimpels is UV straling van de zon. Zorg dat als je naar buiten gaat je altijd insmeert met zonnebrandlotion

 2. Was twee maal per dag je gezicht.

  Door je gezicht te wassen verwijder je vuil, stof, giftige stoffen en overtollige olie. Dit zou anders je poriën kunnen verstoppen en puistjes veroorzaken. Gebruik een milde reiniger voor je gezicht.

 3. Breng een vochtinbrengend product op je huid aan.

  Gebruik Arganolie als vochtinbrengend product voor je gezicht en je hele lichaam. Arganolie bevat componenten die geweldig goed zijn voor je huid. Deze olie uit Marokko is rijk aan hydraterende stoffen, verjongende stoffen en anti-oxidanten. Door regelmatig Arganolie aan te brengen hou je je huid gezond, zacht en glad.

 4. Zorg dat je geen stress hebt.

  Je emoties kunnen hun tol eisen van je huid. Stress verlaagt namelijk het collageen niveau in het lichaam. Collageen geeft de huid zijn soepelheid, en met minder collageen wordt de huid dus slap. Je krijgt van al die stress ook rimpels. Zing, lach, haal eens diep adem, klets wat of ga een eindje lopen om je stress kwijt te raken.

 5. Zit niet te veel aan je gezicht.

  Was eerst je handen voordat je je gezicht aanraakt. Stop met pulken, knijpen en puistjes uitknijpen. Hier krijg je alleen maar littekens van. Beter is het om de juiste acne behandeling te kiezen en deze zijn wonderen te laten doen.

 6. Zorg dat je genoeg slaap krijgt.

  Terwijl je slaapt worden je huidcellen gerepareerd en aangevuld. Dit proces van repareren en aanvullen duurt ongeveer 8 uur. Zorg dus dat je op z’n minst 8 uur slaapt.

 7. Leer je slechte gewoontes af.

  Stop met roken. Doe dit niet van de ene op de andere dag, maar geleidelijk aan. Roken berooft de bloedvaten in het huidoppervlak van zuurstof en vermindert ook de aanmaak van collageen.

 8. Drink ook minder alcohol.

  Alcohol droogt je huid uit. Drink in plaats van alcohol liever iedere dag 8 tot 10 glazen water.

 9. Goede voeding is ook belangrijk.

  Hou het bij een gezond en uitgebalanceerd dieet.

In slechts 9 stappen kun je een jong uitziende, gave en mooie huid hebben.