Argan Cosmetica

6 Basistechnieken voor Huidverzorging voor die Gave Huid

6 Basistechnieken voor Huidverzorging voor die Gave Huid
Was je gezicht sowieso dagelijks!

Vrouwen (en soms ook mannen) denken meestal dat een gave en mooie huid een hoop geld kost. Mensen denken soms zelfs dat je voor gewoon een heldere, zachte en gezonde huid duizenden euro’s moet neertellen. Helaas voegen veel vrouwen de daad bij het woord. Ze geven hun zuurverdiende geld uit aan allerlei schoonheidsproducten voor de huid. Ze geloven dat dat de enige manier is om een gave huid te krijgen.

Laten we even een paar dingen rechtzetten. De waarheid is ja, je hebt enkele huidverzorgingsproducten nodig. Maar je hoeft zeker niet alles te kopen wat er te koop is of, erger nog, wat duur is. Het zal voor veel vrouwen als een verrassing komen dat je met een paar elementaire huidverzorgings technieken al een mooie en gezonde huid kunt krijgen.

Technieken voor een Gezonde en Gave Huid

Hier volgen enkele simpele technieken voor een gezonde en mooie huid, van je gezicht tot waar dan ook op je lichaam.

 1. Was je gezicht dagelijks.

  Het is het beste om voor het gezicht een milde reiniger te gebruiken. Je zou eigenlijk je gezicht elke dag twee maal moeten wassen om vuil, stof, vet en make-up te verwijderen. Dat zou anders op den duur je poriën kunnen verstoppen. Was je gezicht ‘s morgens als je uit bed komt en ‘s avonds voordat je weer gaat slapen.

 2. Neem minstens eenmaal per week een gezichtsbehandeling.

  Hiermee raak je overtollige olie en vuil kwijt dat diep in je poriën is binnengedrongen.

 3. Hydrateer je gezicht dagelijks.

  Als je op zoek bent naar het beste vochtinbrengende product voor je huid, kies dan Arganolie. Je kunt Arganolie op je gezicht en lichaam gebruiken, en zelfs ook op je haar, hoofdhuid en nagels. Deze olie uit Marokko zit boordevol componenten die de huid vochtig houden, zoals Sterolen, Vitamine E en onverzadigde vetzuren, Linolzuur, Ferulinezuur, Carotenoïden, Polyphenolen en Prostaglandinen.

 4. Breng elke dag zonnebrandlotion aan!

  Je zou nooit zonder bescherming je huid aan de Ultra Violette stralen van de zon bloot moeten stellen. Het is bekend dat UV straling de meest schadelijke straling voor de huid is. Het kan leiden tot rimpels, lijntjes, uitslag, vlekken of, erger nog, huidkanker. Breng 15 minuten voordat je de deur open doet en naar buiten gaat een zonnebrandlotion aan van factor 15 of hoger.

 5. Vermijd en beheers je stress.

  Stress is deel van het leven. Als je wil voorkomen dat je daar uitslag of rimpels van krijgt, moet je zorgen dat je ver wegblijft van stress en weten hoe je ermee omgaat. Als je gestresst raakt van wat je op het werk aan het doen bent, neem dan even 5 minuten pauze. De meest populaire manieren om stress kwijt te raken zijn lachen, zingen en lichaamsbeweging.

 6. Eet gezond, hou je lichaam van binnen vochtig en slaap genoeg!

  Als je lichaam gezond is, is automatisch je huid ook gezond.

Volg deze 6 stappen nauwkeurig op en je zult snel verbetering zien in hoe je huid eruit ziet en aanvoelt.