Argan Cosmetica

Gebruik Zuiveringszout in je Dagelijkse Haarverzorging

Gebruik Zuiveringszout in je Dagelijkse Haarverzorging
Prachtig verzorgt haar.

Wist je dat er een multifunctioneel schoonheidswonder bestaat dat vaak in huis wordt gevonden? Wat is dit schoonheidsingrediënt? Je zult verrast zijn, maar het is zuiveringszout! Jazeker, de wonderreiniger is ook een geweldig schoonheidsingrediënt! Zuiveringszout is zelfs een geweldige aanvulling op je dagelijkse haarverzorging.

Bekijk hier een aantal manieren waarop zuiveringszout kan worden opgenomen in je dagelijkse haarverzorging en je er op je mooist kan laten uitzien!

4 Manieren om zuiveringszout in je dagelijkse haarverzorging te gebruiken

1. Droogshampoo

Je kunt zuiveringszout gebruiken in plaats van een droogshampoo. Het enige wat je hoeft te doen, is een kleine hoeveelheid zuiveringszout op de wortels van je haar te strooien en je haar een beetje op te schudden. Je zult hetzelfde resultaat krijgen als wanneer je een droogshampoo gebruikt, maar dan voor een fractie van de kosten! Of als je droogshampoo op is, loop dan even naar je keuken en gebruik deze handige poeder.

2. Volumegevende shampoo

Is je haar stijl en wil je wat meer volume? Als je zuiveringszout in je keuken hebt, dan kan je dit haarprobleem gemakkelijk oplossen. Voeg simpelweg een kwart zuiveringszout aan je dagelijkse klodder shampoo toe. Hoe geeft zuiveringszout volume aan het haar? Zuiveringszout ontdoet het haar van vuil en onzuiverheden. Het resultaat is lichter haar met veel volume!

3. Zuiveringszout ontdoet je haar van chloor

Zwem je graag? Als je graag het zwembad induikt, zal je haar chloor hebben opgebouwd en verkleurd zijn. Hoe los je dit haarprobleem op? De meeste mensen denken hierbij meestal aan een bezoek aan de kapsalon voor een haarbehandeling. Uiteraard werken deze behandelingen, maar ze kunnen duur zijn en daarnaast bevat het merendeel van deze behandelingen agressieve chemische stoffen. Wat is het alternatief? Hier is een oplossing die je gemakkelijk thuis kunt maken. Meng afwasmiddel met zuiveringszout en breng het op je haar aan. Dit brouwsel zal je haar brandschoon maken, dus het is goed om dit op te volgen met een goede conditioner. Arganolie is een uitstekende keuze als haarconditioner. Het zit boordevol voedingsstoffen met hydraterende eigenschappen, zoals vitamine E, sterolen en essentiële vetzuren. Een ander positief punt van Arganolie is dat het een natuurlijk extract is van de nootzaden van de Arganboom en geen agressieve chemische stoffen bevat die vaak worden gevonden in commerciële schoonheidsproducten.

4. Reiniger voor haarborstels

Na verloop van tijd kunnen olie en productresten zich opbouwen in je haarborstel. Je wilt toch zeker niet dat deze viezigheid in je haar terechtkomt? Zorg er dus voor dat je je haarborstel regelmatig reinigt. Hier is een eenvoudige en effectieve manier om je haarborstel te reinigen. Giet een beetje warm water in een kom, voeg drie eetlepels zuiveringszout toe en week je haarborstel in de kom.

Probeer eens zuiveringszout in je dagelijkse haarverzorging te gebruiken en zie zelf hoe effectief deze handige poeder is om je er op je mooist uit te laten zien.

Voeg onze Facebook-pagina toe aan je favorieten en deel deze informatie met je vrienden!