Arganolie Algemeen

Argan Olie voor mooie huid, haar en nagels

Argan Olie voor mooie huid, haar en nagels
Arganolie zit vol met Vitamine E, goed voor je huid, haar en nagels.

Wat zijn de twee dingen waar de meeste vrouwen zich druk over maken? Als je zegt schoenen en kleding, denk dan aan twee andere dingen waar de meeste vrouwen geld aan uitgeven. Als je zegt tassen en sierraden, denk dan aan de twee andere dingen dan de vier dingen waar je al aan gedacht hebt. Veel vrouwen weten natuurlijke dat de twee dingen waar we ons het meest druk over maken (mannen opgelet!) onze huid en ons haar zijn.

Geef toe dat veel van ons vrouwen verschillende lotions, crèmes en andere cosmetische producten hebben om de gezondheid en schoonheid van ons haar en onze huid te onderhouden. We hebben een beauty regime voor overdag en voor ’s nachts. Schoonheid is iets dat we willen onderhouden. Niet omdat we er aantrekkelijk uit willen zien voor het andere geslacht, of hetzelfde geslacht, maar omdat er mooi uitzien ons goed laat voelen. Noem het ijdelheid, noem het oppervlakkig, maar niemand pakt ons dat goede gevoel af en de zelfverzekerdheid die we hebben als we ons mooi voelen.

Schoonheidsproduct voor zowel huid als haar

De meeste schoonheidsproducten voor de huid zijn alleen voor het gezicht, de armen, handen, benen en voeten. Haarproducten zorgen voor de hoofdhuid en het haar. Heb je nooit gehoopt dat er een schoonheidsproduct was voor zowel de huid en het haar? We kunnen duidelijk wat uitsparen als ons huidproduct ook voor ons haar zorgt.

Heb je gehoord van de olie dat een grote buzz veroorzaakt in de schoonheidsindustrie? Dit is Arganolie. Deze olie voedt niet alleen je huid en haar, maar ook je nagels. Dit is zeker iets dat wij vrouwen willen bezitten. Maar wat doet deze olie dan voor de huid, het haar en de nagels? En waarom doet deze olie wonderen?

Waar bestaat Argan olie uit?

Laten we eerst eens bekijken waar Argan olie uit bestaat. Deze olie bevat essentiële onverzadigde vetzuren, vitamine E, ferulazuur, sterolen, carotenoïden, polyfenolen en andere antioxidanten. Deze ingrediënten van de olie geven het zijn bevochtigende en antiveroudering eigenschappen.

Argan olie voor de huid en het haar

Eindelijk is er een schoonheidsproduct dat zowel de huid als de hoofdhuid verzorgt. Hoe baat je huid bij deze olie?

  • De huid wordt bevochtigd en droge schilferige huid wordt vermeden.
  • Vervroegde huidveroudering wordt vermeden en rimpels voorkomen.
  • De huid wordt beschermd tegen schadelijke effecten van UV stralen en vrije radicalen.

Wat heeft je haar aan deze olie?

  • Het bevochtigt het haar op natuurlijke wijze. Het gaat ruw haar tegen.
  • Het verhoogt de elasticiteit van het haar en biedt voeding voor haargroei.
  • Het maakt het haar gemakkelijker te stijlen.
  • Antioxidanten in de olie geven het haar sterkte. Beschadigde haarcelmembranen worden ook gerepareerd.
  • Vitamine E helpt haar te herstellen en beschadigd haar te vernieuwen.
  • Het maakt het haar glanzend door vocht in het haar op te sluiten.
  • Omega 3 en Omega 9 en andere onverzadigde vetzuren van de olie voeden de wortels en poriën waardoor het haar sterk wordt en gespleten uteinden gerepareerd worden.Nagels hebben ook baat bij deze olie. Ze worden versterkt door de vitamine E in de olie en verzorgen nagels door zijn bevochtigende eigenschappen. Dit product verdient zeker een plekje op het nachtkastje van een vrouw.