Argan Cosmetica

Winnaars Tegen Vet Haar! Lees Snel Verder!

Winnaars Tegen Vet Haar! Lees Snel Verder!
Arganolie werkt goed tegen vet haar!

Glanzend haar is één ding, maar als het glanst omdat het vet is is dat weer iets anders. Stel je eens voor dat je ’s morgens naar het werk gaat met fantastisch haar. Je hebt het gewassen, gestileerd, en weg ben je. Tegen het middaguur wordt je haar al een beetje vettig, en op het einde van de dag is het duidelijk zichtbaar vet. En stel je dan eens voor dat je na het werk een belangrijke afspraak hebt. Kortom, vet haar is gewoon erg lastig. Wat kun je doen om problemen met vet haar op te lossen? Hieronder volgen een paar winnende oplossingen!

Doe het volgende tegen overtollig vet in je haar:

  • Gebruik vochtinbrengende cremes of conditioners alleen op je haar en niet op je hoofdhuid. Haar heeft vooral vocht en bescherming nodig als het droog en broos is. Hou de hoofdhuid vrij van conditioner en vochtinbrenger, en ga op die manier vet haar tegen.
  • Gebruik Arganolie als oplossing voor vet haar. In tegenstelling tot gewone conditioners en vochtinbrengers kan Arganolie veilig gebruikt worden voor haar én hoofdhuid. Arganolie zet de hoofdhuid niet aan om meer olie en vet te produceren. Integendeel, Arganolie brengt de talgproductie terug tot een normaal niveau. Hierdoor heb je geen last meer van vet haar. Arganolie is bijzonder rijk aan antioxidanten zoals vitamine E die haar en hoofdhuid beschermen en gezond houden. Arganolie bestrijdt daarnaast ook droog haar, schilfers, broos haar en andere problemen met haar en hoofdhuid. Als je Arganolie gebruikt op haar en hoofdhuid ben je binnen de kortste keren van vet haar af!
  • Je haar te vaak borstelen of kammen maakt het vetter. Herhaalde kambewegingen zetten de hoofdhuid aan to meer talgproductie waardoor het haar vettig wordt. Kam of borstel je haar dus niet te veel.
  • Was je haar in warm water in plaats van heet of koud. Vooral heet water zorgt voor meer olie in je haar. Zorg dus als je je haar wast dat het water precies de goede temperatuur heeft. Te heet of te koud water zijn allebei erg slecht voor haar en hoofdhuid.
  • Zorg dat je shampoo en conditioner goed uitspoelt. Shampoo of conditioner dat op je haar of hoofd achterblijft veroorzaakt vettigheid. Zorg dus dat je je haar na het wassen grondig uitspoelt zodat er geen shampoo of conditioner achterblijft dat vet kan veroorzaken.
  • Gebruik zo weinig mogelijk stileerproducten. Gels, haarlak, pommades en dergelijke zorgen voor olie op de hoofdhuid. Deze producten kunnen ook lang op haar en hoofdhuid blijven zitten omdat ze vaak niet goed worden uitgewassen. Vermijd dus deze producten zodat haar en hoofdhuid geen last van vet krijgen.

Je haar en hoofdhuid hoeven niet op de verkeerde manier te glanzen. Gebruik deze winnende oplossingen tegen vet haar. Hou met deze tips je haar in topvorm en je hoofdhuid in goede gezondheid.