Argan Cosmetica

Snel Haarproblemen Oplossen, Lees Snel Hoe!

Snel Haarproblemen Oplossen, Lees Snel Hoe!
Kom snel af van de vervelende Roos.

Niet iedereen wordt met perfect, levendig, mooi en glanzend haar geboren. En bij de meeste mensen wordt groei en kwaliteit van het haar ook nog eens aangetast door elementen zoals wind, zon en kou. Ook chemische behandelingen veroorzaken vaak onhandelbaar probleemhaar. En het gebruik van relaxer, haarverf en andere schadelijke chemicaliën helpt ook al niet om je haar gezond en mooi te houden.

Wat zijn enkele van de meest voorkomende haarproblemen? En is er een manier om deze problemen te behandelen? Hieronder volgen 3 veel voorkomende haarproblemen, aangegeven door mensen over de hele wereld. Lees verder en je zult verbaasd staan dat je misschien zelf ook met een van deze problemen worstelt.

Roos

Roos is niet alleen irritant maar kan ook erg gênant zijn. Als je ooit roos gehad hebt, dan weet je hoe hardnekkig de jeuk kan zijn en hoe moeilijk die schilfertjes weg te krijgen zijn. Zwarte kleding dragen is uit den boze, omdat de schilfertjes dan veel te goed zichtbaar zijn. Roos is niet schadelijk, maar als je het hebt wil je er heel graag vanaf.

Broos Haar

Broos haar maakt dat het snel breekt. Als delen van het haar dikker of zwakker worden, breekt het makkelijk af. Soms wordt haar ook broos als het op het einde afbreekt. Dit staat beter bekend als ‘gespleten haarpuntjes’, en de split kan helemaal tot in de haarschacht doordringen.

Broos haar kan vele oorzaken hebben zoals het gebruik van ruwe haarproducten of soms zelfs een ziekte. Je moet goed naar je haar kijken om te zien dat het broos is. Zorg dat je weet waar het aan ligt, en voedt het haar om het gezond te houden.

Alopecia (Haarverlies)

We spreken van haarverlies (alopecia) als je meer haar verliest dan via de natuurlijke groeicyclus. Verlies van plusminus 100 haarstrengen per dag is normaal. We verliezen oude haren en deze worden vervangen door nieuwe. Soms verliezen mensen echter extreem veel haar met voortijdige kaalheid als gevolg. Als voor een verloren haar bijvoorbeeld geen nieuwe in de plaats komt, krijg je kale plekken op je hoofd. Ga naar de dokter als dit gebeurt. De dokter heeft misschien de juiste oplossing voor jouw alopecia.

Arganolie

Arganolie staat ook wel bekend als het “vloeibare goud” uit Marokko. Het is rijk aan Vitamine E en essentiële vetzuren die helpen problemen met roos, broos haar en alopecia op te lossen. Arganolie brengt vocht aan in je haar zonder dat het vettig aanvoelt, en werkt perfect om je haar weer op sterkte te brengen. Doordat het je haar essentiële voedingsstoffen geeft, worden problemen met broos haar gemakkelijk opgelost.

Ook roos behoort tot het verleden als je regelmatig Arganolie gebruikt. De jeuk neemt gigantisch af en de schilfertjes zijn vrijwel meteen weg. Een paar druppeltjes van dit vloeibare goud uit Marokko helpen je in no-time van je roos af. Draag zwarte kleren wanneer je maar wil!

Haarverlies is niet langer een probleem. Door de rijke samenstelling van Arganolie wordt elke verloren haar onmiddellijk weer vervangen door een nieuwe. Je hebt niet allerlei verschillende producten nodig om verschillende haarproblemen op te lossen. Arganolie doet het allemaal voor je. Omdat het 100% natuurlijk is, is het veilig in het gebruik voor alle leeftijden!