Argan Cosmetica

Gewoontes Om Af te Leren Als Je Er Jong Uit Wil Zien

Gewoontes Om Af te Leren Als Je Er Jong Uit Wil Zien
Stop direct met Roken!

Oorzaken van buitenaf die je ouder maken kun je voorblijven. Hoe gezond je leeft speelt een belangrijke rol bij de veroudering van de huid. Om precies te zijn, de keuzes die je vandaag maakt bepalen hoe je er over een paar jaar uitziet. Van verkeerde keuzes krijg je hoe dan ook later spijt – doordat je er sneller ouder uit gaat zien.

Als je er jong uit wil zien, is het goed om te beseffen van welke gewoontes je er ouder uit gaat zien dan je in werkelijkheid bent. Misschien ben je 27 maar zie je er 5-10 jaar ouder uit. Je huid ziet er soms zo oud uit dat je daar echt niet blij van wordt.

Hier zijn wat slechte gewoontes die je moet afleren om er jong uit te zien:

  1. Roken – jazeker. Slecht voor je gezondheid én voor je huid. Als je rookt of vaak veel rokers om je heen hebt, heb je meer rimpels dan eigenlijk zou moeten. Sigaretten zijn schadelijk voor de huid en drogen deze uit. Dat komt doordat sigarettenrook, of je nu zelf rookt of alleen maar meerookt, vitamine C aan het lichaam onttrekt. En deze heb je nu juist nodig om de huid vochtig te houden.
  2. Blootstellen aan de Zon – rimpels, sproeten, bruine vlekken, een droge slappe huid – allemaal gevolgen van te lang in de zon zitten. Misschien denk je dat een gebruinde huid er in de zomer te gek uitziet. Maar bedenk wat voor schade UV straling op de lange termijn aan je huid aanricht. Te lang in de zon zitten veroudert niet alleen de huid, het verhoogt ook het risico op huidkanker.
  3. Blootstellen aan Kou – droogheid als gevolg van koude wind en lage temperatuur is schadelijk voor de huid. Als de huid droog is verliest deze aan elasticiteit en ziet er ouder uit.
  4. Niet Voldoende Lichaamsbeweging – goed en regelmatig trainen bevordert de bloedsomloop en brengt volume in je spieren. En niet alleen dat, het maakt de huid ook soepeler waardoor die er jonger uitziet. Als je traint zie je er niet alleen jonger uit, maar voel je je ook jonger.
  5. Niet Goed Met Stress Om Kunnen Gaan – stress is verschrikkelijk voor het lichaam. Niet alleen ga je er ouder van uitzien, maar je verliest ook je energie en je goede humeur. Leer hoe je met stress om moet gaan. Problemen zullen er altijd zijn. Als je weet hoe je je persoonlijke stress level onder controle moet houden, voel je je jonger.
  6. Alcohol – alcohol maakt dat kleine bloedvaatjes in de huid uitzetten en de bloedtoevoer daardoor toeneemt. Hierdoor raakt de huid beschadigd – de bloedvaatjes kunnen barsten en de huid komt er rozig uit te zien.
  7. Niet Genoeg Slaap – niet genoeg rust is een garantie om er ouder uit te zien en je ook zo te voelen. Je krijgt lijntjes op je gezicht en wallen onder je ogen, en ook je huid krijgt het zwaar te verduren – deze gaat er vermoeid en verdrietig uitzien.

LEER DE GEWOONTE AAN OM ARGANOLIE TE GEBRUIKEN

Kies voor het gebruik van een bevochtiger waardoor je er jong uit gaat zien. Arganolie is een veilig product dat je dagelijks kunt gebruiken. Het is rijk aan belangrijke componenten die de huid beschermen tegen schadelijke elementen zoals het weer of sigarettenrook. Arganolie vormt als het ware een extra beschermingslaag voor de huid. De krachtige componenten gaan voortijdige veroudering tegen en het gebruik ervan garandeert een goed resultaat.