Argan Cosmetica

Tips voor Fraaie Lippen en Gezicht, Lees Het Hier

Tips voor Fraaie Lippen en Gezicht, Lees Het Hier
Wie wil er nou niet zulke mooie lippen?

Als je er goed uit wil zien moet je weten wat daar voor nodig is. Bijvoorbeeld fatsoenlijke kleding, goed verzorgde nagels en haar, goed gepoetste schoenen, en goed verzorgde lippen en gezicht. Je hoeft niet stinkend rijk te zijn, je hoeft geen model te zijn, en je hoeft niet eens de perfecte maten te hebben om er mooi uit te zien. Kleding, schoenen en goed verzorgde nagels en haar zijn makkelijk. Goed voor je gezicht en lippen zorgen is wat moeilijker.

Misschien denk je dat je al alles doet wat nodig is voor gezicht en lippen. Maar is het genoeg? Hier volgen enkele waardevolle tips voor fraaie lippen en een fraai gezicht.

Vergeet de beschermingsfactor niet

Het is belangrijk om zonnebrandlotion op je gezicht te doen en op je lippen lipgloss met zonnebescherming. De zon kan je lippen en je gezicht schade toebrengen. Daarom moeten lippen en gezicht allebei dezelfde verzorging en bescherming hebben tegen schadelijke UV straling van de zon. Pas op, lippen verbranden door de zon net zo makkelijk als het gezicht of andere onderdelen van het lichaam. Daarom is beschermingsfactor op je gezicht én op je lippen zo belangrijk.

Vergeet het water niet

Welk seizoen het ook is, je lichaam heeft water nodig om goed te functioneren en er goed uit te zien. Elke dag voldoende water drinken (tenminste 8 glazen) houdt gezicht en lippen gezond. Voorkom droge lippen en een droog gezicht door goed op je dagelijkse waterinname te letten.

Vergeet niet te exfoliëren

Zowel lippen als gezicht moeten geëxfolieerd worden. Doe dit één maal per week en vergeet dan ook je lippen niet. Je kunt de huid op je gezicht exfoliëren met een speciale exfoliant met kleine pareltjes. Je lippen kun je doen door er zachtjes met een baby tandenborstel en milde crème overheen te strijken. Door exfoliëren worden dode huidcellen op gezicht en lippen verwijderd.

Vergeet de vitamine E niet

Vitamine E houdt huid en lippen gehydrateerd. Kies voor de lippen een balsem waar vitamine E in zit. Het zou mooi zijn als je natuurlijke producten zou gebruiken om je lippen te beschermen en mooi te houden. Voor de huid zou je eens Arganolie moeten proberen.

Dit is een 100% natuurproduct dat veilig elke dag gebruikt kan worden. Arganolie is veilig voor alle huidtypen en bevat hoge concentraties vitamine E. Zelfs als je last hebt van acne kan je arganolie met gerust hart gebruiken.

Arganolie helpt vocht vast te houden en geeft de huid meteen ook de voedingsstoffen die deze nodig heeft. Gebruik deze olie voor gezicht en andere delen van het lichaam.

Een paar druppeltjes Arganolie kan je huid de hele nacht gehydrateerd houden. Je kunt ook een beetje Arganolie aanbrengen nadat je ‘s morgens gedoucht hebt.

In het artikel “Hoe Gebruik je Arganolie op je Gezicht?” kun je lezen hoe je deze olie het best gebruikt.

Er goed uitzien hoeft niet urenlang te duren en je hebt er niet allerlei make up of dure kleding voor nodig. Met deze simpele tips kun je die natuurlijke schoonheid krijgen waar anderen zo naar verlangen. Let vooral op de verzorging van huid en lippen. Zorg dat je iedere dag voldoende tijd neemt om gezicht en lippen te hydrateren, te voeden en te beschermen.