Argan Cosmetica

Hoe Gebruik je Arganolie op je Gezicht?

Hoe Gebruik je Arganolie op je Gezicht?
De juiste manier op Arganolie aan te brengen.

Arganolie heeft geweldige voordelen voor de huid! De reden hiervoor zit ‘m in zijn ingrediënten. De olie zit vol met essentiële onverzadigde vetzuren, Vitamine E, Ferulinezuur, Squaleen, Carotenoïde componenten, Prostaglandinen en nog veel meer anti-oxidanten.

Het is dan ook geen verrassing dat veel vrouwen hun best doen om een fles van deze olie te pakken te krijgen. Voed jij je huid al met deze kostbare olie? Veel mensen die dat al wel doen zwaaien de olie alle lof toe! Jij wil je huid toch niet de geweldige voordelen van deze olie onthouden? Je huid verdient Arganolie!

Mensen die deze olie voor de eerste keer gebruiken zijn meestal nieuwsgierig hoe ze de olie het beste kunnen gebruiken. Het mooie is dat het heel makkelijk is om deze olie op de huid te gebruiken. Laten we beginnen met het aanbrengen van de olie op het gezicht.

Het Gebruik van Arganolie op het Gezicht

Om te beginnen moet je zeker weten dat je de cosmetische variant van de olie hebt. Arganolie is er in twee varianten. De eerste is de cosmetische olie, de tweede de culinaire Arganolie. Vanzelfsprekend moet je de cosmetische variant hebben voor gebruik op de huid.

Beginnende gebruikers doen er het beste aan de olie één maal per dag aan te brengen, en wel voor het slapen gaan. Zodra je eenmaal de voordelen van de olie in je huid terugziet en voelt, en de huid wat extra hydratering nodig heeft, kun je de olie twee maal per dag aanbrengen. Een maal bij het opstaan en de tweede keer voor het naar bed gaan.

Je kan 1 keer in de week een arganolie scrub en masker gebruiken voor extra verzorging.

Tips voor het Aanbrengen van Arganolie

Breng telkens maar een of twee druppels van de olie op je huid aan. Masseer de olie over je huid zodat het de gelegenheid krijgt diep in te trekken. Spoel het niet af. Geef het de gelegenheid op te drogen. Zodra de olie opgenomen is (het wordt gemakkelijk door de huid opgenomen) voelt je huid glad en zijdezacht aan.

Arganolie kan ook gebruikt worden om je lippen te hydrateren! We hebben allemaal wel eens last van gebarsten lippen en het wordt tijd dat we ze een kus van Arganolie geven. Alles wat je moet doen is een kleine hoeveelheid van de olie op je lippen te smeren en ze dan samen te knijpen. Het is net alsof je lippenstift opdoet! Met deze olie ben je van gebarsten lippen af!

Je kunt Arganolie na het zonnebaden gebruiken maar het is belangrijk dat je de olie niet voor of tijdens het zonnebad op de huid smeert.

e Voedingsstoffen in Arganolie Waar de Huid Baat Bij Heeft

 • Essentiële Onverzadigde Vetzuren

  Een krachtige moisturizer voor de huid en effectief bij het bestrijden van voortijdige huidveroudering. EVZen voorkomen ook fijne lijntjes.

 • Vitamine E

  Een goede voedingsstof voor de huidcellen die veroudering van de huidcellen voorkomt.

 • Sterolen

  Houdt de celmembranen van de huidcellen gezond en vermindert ontstekingen. Sterolen verbeteren ook de stofwisseling van de huid.

 • Ferulinezuur

  Voorkomt veroudering van de huid en beschermt de huid tegen de schadelijke effecten van vrije radicalen.